czwartek, 31 lipca 2008

182. Letnie pierogi z jagodami (Summer dumplings filled with berries)


Ingredients: 500 g flour, 1 egg, 2 tablespoons oil, salt, 1/2 cup hot water, 400 g berries, sugar, semolina, cream, vanilia sugar

From flour, egg, oil, salt and water make the dough. Then, roll the dough flat and then cut into circles using a cup or drinking glass. Place the berries filling, sprinkle with sugar and semolina. Fold the dough over to form a half circle. Boil in hot salted water - about 5 minutes after they float. Cover the dumplings with cream mixed with vanilia sugar.

4 komentarze:

majanaboxing pisze...

Jejku ale mi slinka cieknie ! Myszko, one są bardzo bardzo apetyczne , a ja dawno takich nie jadłam, oj dawno...

notme-gotuje pisze...

Ja tez nie jadlam juz od dawna i chyba jeszcze sobie poczekam...

Gość: Marysia, 81-7-92-43.static.zebra.lt pisze...

Taki pieknie wygladaja ! Ale chcialo mi sie zjesc cos takiego teraz !

majanaboxing pisze...

A ja wczoraj je zrobilam na obiad! Pyszne byly:)Nie mialam jagód , wiec dalam borówke amerykanską, ale i tak byly smaczne :) Dziekuje za inspirację .
Pozdrawiam