Ingredients: Pancake batter: 250 g flour, 1 cup water, 1 cup milk, 2 eggs, salt
Filling: 1 can Tuna, 2 tubes spicy Tuna paste, 1 red onion, 2 tomatoes. 1/2 iceberg lettuce, pepper
Make the pancake batter. Leave to stand while assembling the other ingredients. Drain the Tuna. Chop the lettuce and onion. Dice the tomatoes. Mix the ingredients together. Cook the pancakes on a greased griddle. Apply the tuna paste on each pancake, then apply the filling, roll the pancakes.
7 komentarzy:
Zapowiada się pysznie :-)
jadłam je i były pyszne!
myszko, co to takiego pikantna pasta z tunczyka?
atina_bc: miło mi :)
@robaczek: w takim razie się cieszę!
@cudawianki: To taka pasta rybna w tubce. Np. coś takiego :)
brzmi smacznie i kusząco
Fajny przepis, a te paste mozna czyms innym zastapic?
@naksym: nic w tej chwili nie przychodzi mi do głowy, bo pasta ta ma dosyć charakterystyczny smak. Jeśli nie chcesz jej używać, może dodaj kilka kropel ostrego sosu, żeby zaostrzyć smak.
Prześlij komentarz