piątek, 10 października 2008

207. Zielony omlet z groszkiem i ziemniakami (Omelette with green peas and potatoes)

Ingredients: 6 eggs, 100 g spinach - stems removed, washed and blanched, squeezed dry and finely chopped, 50 g green peas, 1 cooked potatoe, 1 clove garlic, butter, salt, pepper

Squeeze the spinach dry and finely chop. In a skillet, heat the butter over medium heat. Add the spinach and cook, stirring, about 2 minutes. Add sliced potatoe and green peas. In a mixing bowl, beat eggs (separately yolks and whites), garlic, salt and pepper, to taste. Pour this mixture into the skillet and cook until the bottom has set, about 5 minutes. Holding a flat lid over the skillet, turn the omelette over onto the other side and slide back into the skillet. Cook 5 minutes more and serve immediately.

4 komentarze:

zemfiroczka pisze...

Proste, szybkie i smaczne- ten szpinak mnie baaardzo przekonuje :)

pozdrówka

majanaboxing pisze...

Myszko , a ja taaaka głodna jestem!!! Piękny, po prostu piękny ten omlet! :))

aga-aa pisze...

przepis zapisany do wypróbowania

notme-gotuje pisze...

Piekne danie, wprost dla mnie, zielone, wegetarianskie i ze szpinakiem! Wyprobuje :)