środa, 17 września 2008

198. Pierogi z kaszanką i cynamonem (Black pudding dumplings with cinnamon)


Ingredients: 500 g flour, 1 egg, 2 tablespoons oil, salt, 1/2 cup hot water, 3 medium black pudding, 1 onion, 1 teaspoon cinnamon, 100 g bacon, grilled onion, pepper

From flour, egg, oil, salt and water make the dough. Then, roll the dough flat and then cut into circles using a cup or drinking glass. Make the filling - Fry the onion and bacon. Add to black pudding, mix well. Add cinnamon. Place the black pudding filling, fold the dough over to form a half circle. Boil in hot salted water - about 5 minutes after they float. Serve with grilled onion and pepper.

6 komentarzy:

askher pisze...

kaszanka i cynamon? pierwsze słysze:) ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować:)

grumko pisze...

To przepis z pewnością dla mnie, bo zaliczam się do miłośników kaszanki;-) A i cynamon mi nie straszny, bo już jadłem je z dodatkiem anyżu;-)

malta_79 pisze...

Świetny pomysł! Niestey, na mojej diecie odpada.... Chyba, że obczaję jak zrobić ciasto pierogowe z mąki sojowej pełnotłustej.

Gość: awoz@videotron.ca, modemcable057.168-57-74.mc.videotron.ca pisze...

Pierogi with'' kaszanka''it is the first time I see it ans I really love the idea:) It's so original and sounds tasty too:)

Gość: awoz@videotron.ca, modemcable057.168-57-74.mc.videotron.ca pisze...

I forgot to add that I will definetly have to try it ....
Bye

Gość: sisi, acjy70.neoplus.adsl.tpnet.pl pisze...

do tego farszu dodaje sie jabłka