Ingredients: 500 g flour, 1 egg, 2 tablespoons oil, salt, 1/2 cup hot water, 3 medium black pudding, 1 onion, 1 teaspoon cinnamon, 100 g bacon, grilled onion, pepper
From flour, egg, oil, salt and water make the dough. Then, roll the dough flat and then cut into circles using a cup or drinking glass. Make the filling - Fry the onion and bacon. Add to black pudding, mix well. Add cinnamon. Place the black pudding filling, fold the dough over to form a half circle. Boil in hot salted water - about 5 minutes after they float. Serve with grilled onion and pepper.
6 komentarzy:
kaszanka i cynamon? pierwsze słysze:) ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować:)
To przepis z pewnością dla mnie, bo zaliczam się do miłośników kaszanki;-) A i cynamon mi nie straszny, bo już jadłem je z dodatkiem anyżu;-)
Świetny pomysł! Niestey, na mojej diecie odpada.... Chyba, że obczaję jak zrobić ciasto pierogowe z mąki sojowej pełnotłustej.
Pierogi with'' kaszanka''it is the first time I see it ans I really love the idea:) It's so original and sounds tasty too:)
I forgot to add that I will definetly have to try it ....
Bye
do tego farszu dodaje sie jabłka
Prześlij komentarz