Niezwykła prostota, ale jak bardzo cieszy oczy. Koreczki podałam na tegoroczne świąteczne śniadanie i sprawdziły się idealnie. Idealne z majonezem, ale również same dobrze smakują. To moja kolejna propozycja w ramach zabawy Olgi.
Porcje: 2
Czas przygotowania: 5 minut
Składniki:
- 8 jajek przepiórczych
- 8 pomidorków koktajlowych
- majonez
Sposób przygotowania:
Jajka ugotować na twardo (jajkom przepiórczym wystarczą 3 minuty we wrzątku), ostudzić. Następnie obrać ze skorupki i przekroić na pół. Pomidorki koktajlowe umyć i również przekroić na pół. Na wykałaczki nadziewać połówki jajek i połówki pomidorków. Podawać z majonezem.
[print_link]
Ten wpis bierze udział w Konkursie z Jajem! pod patronatem zPierwszegoTloczenia.pl
1 komentarz:
Sliczne są! Malutkie pyszności :)
Prześlij komentarz