niedziela, 8 maja 2011

Zapraszamy do naszego newslettera

Internet, telewizja, telefon, blogi, facebook, tweeter, blip, mail. Od czasu do czasu masa informacji pochłanianych codziennie może przerosnąć każdego. My też wiemy jak trudno to ogarnąć. Rozwiązaniem tego problemu może być nasz newsletter. Co tydzień w poniedziałek sam wyląduje w waszej skrzynce, a w nim: przepisy, które przez tydzień pojawiły się na blogu, przepisy na blogu nie publikowane - tylko dla was, porady, recenzje, TOP10 najważniejszych z każdej kuchennej kategorii. A wszystko to przeczytać możecie zawsze w najwygodniejszej dla was porze. Jeśli jeszcze nie zapisaliście się na naszego newslettera serdecznie zapraszamy. Pierwszy już jutro!

3 komentarze:

Knedlik pisze...

[...] w naszej kuchni jakim były wariacje na temat fast foodów (o czym mogliście przeczytać w naszym newsletterze) znowu wracamy do majowych smaków, a wśród nich królują szparagi. Zdecydowanie najbardziej [...]

Knedlik pisze...

[...] do swoich skrzynek (Wy też tak możecie! Wystarczy, że zapiszecie się na naszego newslettera, o tu!). Nie chcąc jednak pozbawiać wszystkich pozostałych możliwości poznania naszych sałatek [...]

Knedlik pisze...

[...] jutro czekać będzie w waszej skrzynce (jeśli jeszcze się nie zapisaliście możecie to zrobić tutaj) będzie tym razem nieco skromniejszy, ale już za tydzień wracamy z nowymi siłami, na [...]