Internet, telewizja, telefon, blogi, facebook, tweeter, blip, mail. Od czasu do czasu masa informacji pochłanianych codziennie może przerosnąć każdego. My też wiemy jak trudno to ogarnąć. Rozwiązaniem tego problemu może być nasz newsletter. Co tydzień w poniedziałek sam wyląduje w waszej skrzynce, a w nim: przepisy, które przez tydzień pojawiły się na blogu, przepisy na blogu nie publikowane - tylko dla was, porady, recenzje, TOP10 najważniejszych z każdej kuchennej kategorii. A wszystko to przeczytać możecie zawsze w najwygodniejszej dla was porze. Jeśli jeszcze nie zapisaliście się na naszego newslettera serdecznie zapraszamy. Pierwszy już jutro!
3 komentarze:
[...] w naszej kuchni jakim były wariacje na temat fast foodów (o czym mogliście przeczytać w naszym newsletterze) znowu wracamy do majowych smaków, a wśród nich królują szparagi. Zdecydowanie najbardziej [...]
[...] do swoich skrzynek (Wy też tak możecie! Wystarczy, że zapiszecie się na naszego newslettera, o tu!). Nie chcąc jednak pozbawiać wszystkich pozostałych możliwości poznania naszych sałatek [...]
[...] jutro czekać będzie w waszej skrzynce (jeśli jeszcze się nie zapisaliście możecie to zrobić tutaj) będzie tym razem nieco skromniejszy, ale już za tydzień wracamy z nowymi siłami, na [...]
Prześlij komentarz